Powered By Blogger

maandag 20 februari 2017

Hermitage en Carré


Afgelopen zaterdag zijn René en ik naar de Hermitage geweest in Amsterdam. Een prachtig museum. We hebben de Romanov tentoonstelling gezien en de Nederlandse schilderkunst.
Ik vond de tentoonstelling erg mooi, maar wel veel leeswerk. Veel foto's en tekst. 



Een zaal in de Hermitage (Nederlandse schilders)


Een selfie :)

Lekker uiteten geweest en 's avonds naar Youp van 't Hek in Carré. We hadden een prachtige plek. De hele zaal was vol. Op de foto nog niet te zien. Wat een mooie ervaring. Ik had Carré nog nooit gezien en Youp ook niet in het echt. Hij is grof, maar ik vind zijn humor erggg leuk hoor.

De zaal nog half leeg.

woensdag 15 februari 2017

Poncho met mouwen

Ik ben begonnen aan een poncho met mouwen. Het zal nog wel even duren voordat hij af is hoor, want ik haak niet zo snel en ik heb weinig tijd om te haken. Maar wat is het toch enorm leuk om te doen. Deze wol had ik een keer gescoord bij de Zeeman voor 1 euro per bol. Was afgeprijsd. Nu hoop ik dat ik genoeg heb. Ik heb 8 bollen, dus het spant er om. Eventueel kan ik nog een kleur toevoegen. Komt vast wel goed. Eerst maar eens kijken of het mij daadwerkelijk lukt om deze poncho af te krijgen. 


Het patroon is van Vonnes Creaties en dit is de poncho die ik wil maken..


Het zal al fijn zijn als ik hem van het najaar aan kan toch? hihi



zondag 5 februari 2017

Babykaart vintage

Vandaag weer eens een babykaartje gemaakt met een oude mal van Marianne design (Eline). Ik blijf het toch een leuke mal vinden hoor. Ik heb er dan ook al verschillende kaarten mee gemaakt.

Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de volgende challenges: