INGREDIENTEN 2 PERSONEN
Bakje champignons
1 rode paprika
200 gr peultjes
2 biefstukken
Crème fraiche 2 eetlepels
Karkuma
Zout
Peper
Olijfolie
Bak en braad vloeibaar
1 rode paprika
200 gr peultjes
2 biefstukken
Crème fraiche 2 eetlepels
Karkuma
Zout
Peper
Olijfolie
Bak en braad vloeibaar
Bereidingswijze
Doe wat olijfolie in de wok en roerbak de gesneden champignons er in
Kook de peultjes ondertussen 2 minuten
Voeg de paprika in kleine reepjes en de kort gekookte peultjes bij champignons.
Voeg zout, peper en kurkuma toe naar smaak.
Kruid de biefstukken en bak ze in een aparte pan kort om en om in bakboter.
Snijd de biefstukken in repen en leg ze op de borden
Meng twee lepels crème fraiche door het wokmengsel en verdeel het mengsel over
De borden.
Kook de peultjes ondertussen 2 minuten
Voeg de paprika in kleine reepjes en de kort gekookte peultjes bij champignons.
Voeg zout, peper en kurkuma toe naar smaak.
Kruid de biefstukken en bak ze in een aparte pan kort om en om in bakboter.
Snijd de biefstukken in repen en leg ze op de borden
Meng twee lepels crème fraiche door het wokmengsel en verdeel het mengsel over
De borden.
Serveertips
Eventueel kun je pasta toevoegen, maar pasta heeft veel koolhydraten. Dus om het slank te houden is het juist zonder de pasta heerlijk.
Hihi ik denk dat je de babykaart bedoelt Claudia?
BeantwoordenVerwijderen