Vooral het hardgekookte ei er in geeft een aangename verrassende smaak π
Ingredienten:
Pasta (fusilli)
Zalmsnippers 100 gr
Kruidenroomkaas 150 gr
Room 200 ml
Verse spinazie
Mozzerella 1 bol
2 hardgekookte eieren
1 teentje knoflook
Beetje dille
Zongedroogde tomaatjes 80 gr
Zout en peper
Olijfolie
Geraspte kaas
Parmezaanse kaas
Zet de oven op 200 graden en laat deze voorverwarmen.
Kook de eieren hard
Kook de pasta
Snijd de mozzerella en zongedroogde tomaatjes en meng dit door elkaar met wat peper en zout.
Bak de spinazie in de wok met de olijfolie en laat dit slinken. Laat de spinazie daarna uitlekken in een vergiet.
Meng de kruidenroomkaas met de room en een teentje knoflook (klein gemaakt).
Doe hier ook de dille en wat zout en peper door.
Vet een ovenschaal in.
Giet een bodempje saus (de room met kruidenroomkaas saus) in de ingevette ovenschaal.
Doe de pasta in de schaal.
Daarop de zongedroogde tomaatjes en de mozzerella.
Nu de spinazie en daarop de zalm en gekookt ei in plakjes.
Giet de overige saus er over.
Strooi er geraspte kaas en permezaanse kaas over en zet het ongeveer 15 minuten in de oven.
Smakelijk eten!ππ½
Het beloofde recept, volgens mij heb je heerlijk gegeten gister! Dank je wel voor het delen Mariska
BeantwoordenVerwijderenGroetjes Gerie
Het was heerlijk. Bedankt Gerie
BeantwoordenVerwijderen